-Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το ραπ ?
     Καλησπέρα, αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σου. Ασχολούμαι από το 2010, πάνω κάτω από δευτέρα γυμνασιου δηλαδή έγραφα στίχους και έκανα τις πρώτες προσπάθειες να κάνω freestyle. Πρώτα ‘’έκανα’’ freestyle και μετά ξεκίνησα να γράφω.

-Ποιο ήτανε το πρώτο σου ερέθισμα για να γράψεις ?

        Το βασικό μου ερέθισμα ήταν η έντονη εφηβε’ια μου. Είχα διάφορες εμπειρίες από μικρός και είχα κρυφές σκέψεις οι οποίες με έτρωγαν μέσα μου. Ήθελα με κάποιο τρόπο να εξωτερικεύσω όσα ένιωθα και με προβλημάτιζαν στο κόσμο, με απλές λέξεις και ειλικρίνεια.

 

-Έχεις πάρει ξανά μέρος στο thhf και σε άλλα παρόμοια event όπως το generation battle..Πες μας δυο λόγια για το πώς νιώθεις πάνω στη σκηνή

     Μου είναι δύσκολο να εκφράσω πως νιώθω πάνω στην σκηνή… Στην σκηνή επικρατεί άγχος, αμηχανία, φόβος, πάθος…Είναι ενας μαγευτικός συνδιασμός συναισθημάτων που το κάνει πιο δύσκολο, όμως προσπαθώ να ελέγχω τον ευατό μου ώστε να καταφέρω ότι καλύτερο μπορώ.

-Πως σου φάνηκαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, ξεχώρισες κάποιον ?

     Δεν θεωρώ ότι είμαι στην θέση να κρίνω κανέναν, συγχαρητήρια σε όλα τα παλικάρια που συμμετείχαν στην διοργάνωση..ξεχώρισα κάποιους αλλά θα προτιμούσα να μείνει απόρρητο για δικους μου λογους.

-Περίμενες να είσαι ο νικητής το φετινού και τελευταίου thhf ?

     Από μικρός που παρακολουθούσα τα battles ήθελα να συμβεί αυτό. Όμως ειλικρινά, δεν πίστευα ότι θα γινόταν…Το μόνο που ίσως με έκανε να νιώσω ότι μπορώ ήταν η θέση μου στην 12αδα, εκεί είπα ’’ θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο και ότι γινει’’…

-Πες μας δυο λόγια για το thhf σαν διοργάνωση?

     Για μένα είναι η κορυφαία hip hop διοργάνωση στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια μετρούσα τις μέρες με ανυπομονησία μέχρι να ανέβουν video από το THHF. Έχουν συμμετάσχει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής και έχουν γράψει ιστορία. Ελπίζω να μην σταματήσει και κάθε χρονο να ανανεώνεται.

-Η ανταπόκριση του κόσμου όταν πέσει η ατάκα και τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι φέρνει κάποιον διαγωνιζόμενο στη θέση του νικητή ?

     Το κοινό θέλει να ακούσει ατάκες, με σωστό ύφος και flow. Προσωπικά, η ατάκα παίζει τον καθοριστικό ρόλο σε ένα battle. Πρέπει να υπάρχει ένα εύηχο flow, και μια καλή απάντηση ώστε ο ακροατής όταν σε ακούσει να γίνει ένα με την ατάκα σου και να παθιαστεί.

-Τι να περιμένουμε από το expend flow από εδώ και πέρα..Καινούργιες δουλειές και εμφανίσεις

     Ετοιμάζω με τον νέο χρόνο καινούριο LP+ VIDEO CLIP. Μεσα στον Φεβρουάριο έχω 2 lives. Θα παιξω στην παρουασίαση δίσκου του BRAK στις 10 Φεβρουαρίου σαν ‘’freestyle show’’ και σε ένα ακόμη που οι πληροφοριες περί line up και χώρου θα ανακοινωθούν σύντομα παράλληλα ετοιμάζω και κάτι δικό μου.

-Μιας και έχεις γραφτεί και εσύ στη promolyrics θα θέλαμε την άποψή σου για το εγχείρημα, και αν θα προτεινες σε κάποιον να γραφτεί και γιατί ?

     Θεωρώ ότι υπαρχει ορεξη και οργανωση. Είναι καλό ο κάθε καλλιτέχνης να έχει ένα site, ώστε ο ακροατής να μπορεί να βρίσκει τους στίχους και τις νέες δουλειές του και να ενημερώνετε. Θα πρότεινα, γιατί θα γνωρίσει νέους ανθρώπους στον χώρο, θα του δωθούν ευκαιρίες για να προωθήσει την δουλειά του και θα έχει ένα οργανωμένο πλάνο με τις δουλειές του.

Added by

PromoLyrics

SHARE