Γνωρίσαμε τη Στέλλα Καραμπακάκη μέσα από τις εκπομπές της στο Youtube. Πολύ σύντομα έγινε δημοφιλής στο χώρο καθώς οι εκπομπές της βρήκαν ανταπόκριση στο κόσμο. Απαντώντας σε ερωτήσεις που της θέτει το κοινό για θέματα που το απασχολούν, δίνει λύσεις με το δικό της μοναδικό τρόπο. Εκτός από την εκπομπή “Ask the bitch”, η Στέλλα παρουσιάζει και άλλες εκπομπές όπως το “Bitch party” και το “The bitch Series”. Επιπλέον είναι στιχουργός και ερμηνεύτρια. Δραστήρια και δημιουργική έχει δώσει το δικό της χρώμα στο Youtube. Η Στέλλα έχει ήδη αρκετές συνεργασίες τόσο στο χώρο του Youtube όσο και στα τραγούδια της. Ο Sexpyr, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Μάρω Μαρκέλου είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

 

 

 

Ερωτήσεις

1.    Ποια είναι η εικόνα που έχεις για την απόλυτη ευτυχία?
Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τ’ αγόρι μου. Ακόμα καλύτερα πολύ κρασί συν τα άλλα δύο φυσικά, σε όσο γενναιότερες δόσεις γίνεται!

2.    Ποιο είναι το πιο τραβηγμένο πράγμα που έχεις κάνει?
Ο καθένας θεωρεί διαφορετικά πράγματα τραβηγμένα. Για μένα πχ είναι τραβηγμένο να αποφασίσω να πάω εκδρομή, να πετάξω δυο πράγματα σε μία βαλίτσα και την άλλη μέρα να ξεκινήσω χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, χωρίς κράτηση σε ξενοδοχείο, και χωρίς να είμαι βέβαιη που θέλω να βρεθώ. Αυτό για εμένα είναι τραβηγμένο. Και το έχω κάνει. Για κάποιον άλλον αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Εξαρτάται από τον άνθρωπο λοιπόν!

3.    Πότε έκλαψες για τελευταία φορά?
Χμ, χτες! Γενικά κλαίω πολύ εύκολα. Από στενοχώρια, κούραση, νεύρα. Δεν θέλω κάποιον πολύ σημαντικό λόγο, για να είμαι ειλικρινής.

4.    Αν δες ζούσες στην Ελλάδα, που θα ήθελες να ζεις?
Μου αρέσει η Ελλάδα. Με τα καλά και τα κακά της. Θα έλεγα λοιπόν πως αν δεν ζούσα εδώ θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη παρόμοια βαλκανική χώρα.

5.    Ποια είναι η αγαπημένη σου απασχόληση?
Θα έλεγα πάλι το κρασί, η θάλασσα και το αγόρι αλλά ας μην επαναλαμβάνομαι! Αγαπημένη απασχόληση λοιπόν…. Μου αρέσει πολύ να κάθομαι σπίτι, να βλέπω σειρές, να μασουλάω βλακείες και να χαζολογάω στα social media.

 

Stella Karabakaki 1

 

6.    Τι απεχθάνεσαι περισσότερο στην εμφάνιση σου? Και τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο?
Σαν «γνήσια» γυναίκα-θύμα της εποχής μου  θα έλεγα πως απεχθάνομαι το σώμα μου, τα κιλά που έχω ή δεν έχω, τις πρώτες ρυτίδες που έχω ή δεν έχω. Πολλά από αυτά που απεχθανόμαστε άλλωστε είναι κατά φαντασία. Περισσότερο απ’ όλα θα έλεγα πως μου αρέσουν τα μαλλιά μου! Τις μέρες που συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε βεβαίως βεβαίως γιατί τις υπόλοιπες τα απεχθάνομαι και αυτά!

7.    Τι ή ποιον αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου?
Τους γονείς μου. Θεωρώ πολύ σημαντική την οικογένεια γιατί πιστεύω πως μόνο η οικογένεια θα είναι εκεί για σένα στα πολύ δύσκολα. Ή τέλος πάντων θα είναι σίγουρα εκεί. Επίσης υπεραγαπώ τα κατοικίδια που έχω, από παιδί. Αυτή τη στιγμή η εν λόγω αγάπη αφορά ένα πανέμορφο, πρώην αδέσποτο, γκριφονάκι.

8.    Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο?
Τον χρόνο που περνάει με κακή διάθεση και αρνητικές σκέψεις. Είναι χρόνος που δεν θα μου δοθεί πίσω. Αντίστοιχα μετανιώνω για τον χρόνο που περνάει με πεζά καθημερινά πράγματα όπως το να απλώνω ρούχα για να στεγνώσουν. Αυτό κι αν είναι χρόνος που δεν θα πάρω πίσω ποτέ!

9.    Ποιος είναι ο αγαπημένος σου φανταστικός ήρωας?
Ω είναι τόσοι πολλοί… Θα ήταν άδικο να διαλέξω!

10.    Αν μπορούσες να διαλέξεις πώς να επιστρέψεις στη ζωή, τι θα ήθελες να είσαι?
Σκύλος, με εμένα για αφεντικό – ε δεν λέει να ρισκάρω να βρεθώ και στον δρόμο. Είναι πολύ ωραία η ζωή όταν κυλιέσαι σε ένα κρεβάτι χωρίς έγνοιες και σε αγαπάνε τόσο! Φαΐ και ξάπλα λοιπόν.

 

Λοιπές ερωτήσεις

 

1.    Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τις εκπομπές στο YouTube;
Ήταν μια ανάγκη για διαφορετική έκφραση. Είχα δίπλα μου τους κατάλληλους ανθρώπους που τους ενδιέφερε να το στηρίξουν αυτό και κάπως έτσι είπαμε να το δοκιμάσουμε. Ξεκίνησε σαν ένα πείραμα και σαν τέτοιο συνεχίζεται. Μου αρέσει πολύ η συγγραφή και ο χώρος του βιβλίου από όπου ξεκίνησα, αλλά από τη μία βουλιάζει κι αυτός παρέα με όλα τα άλλα, και από την άλλη είναι κάπως βαρετό να είσαι συνέχεια μόνος εσύ, οι σκέψεις σου και τα χαρτιά σου.

2.    Πως προέκυψε και ξεκίνησες να τραγουδάς και να γράφεις στίχους;
Στίχους έγραφα πολλά χρόνια τώρα. Κάποια στιγμή γνώρισα τον Θάνο Λυμπερόπουλο που άρχισε να τους μελοποιεί, το μόνο που έμενε λοιπόν ήταν να βρεθεί κάποιος που να θέλει να τους τραγουδήσει. Λύσαμε το «πρόβλημα» εύκολα – άρχισα να τραγουδάω εγώ. Ερμηνεύω ουσιαστικά κομμάτια που γράφω η ίδια, ή κομμάτια που αγαπώ πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα πως είμαι τραγουδίστρια, ή θα γίνω ποτέ. Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τη μουσική, αν και όχι με το τραγούδι.

 

 

3.    Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο τραγούδι και στις εκπομπές στο YouTube, τι θα διάλεγες και γιατί;
Τώρα εδώ μου βάζεις δύσκολα χαχα γιατί μόλις είπα πως δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ τραγουδίστρια. Από την άλλη δεν θεωρώ πως είμαι ούτε Youtuber. Είναι και τα δύο τρόποι έκφρασης για εμένα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Σίγουρα το τραγούδι με διασκεδάζει πάρα πολύ και ξετρελαίνομαι πάντα με το τελικό αποτέλεσμα όταν ολοκληρώνεται ένα κομμάτι. Το Youtube από την άλλη είναι πιο εύκολο, πιο άμεσο, κάνεις ένα βίντεο και λίγες ώρες μετά μπορείς να το ανεβάσεις και να το δει κάποιος. Παρόλα αυτά πιστεύω πως αν έπρεπε να διαλέξω θα επέλεγα το τραγούδι, με την προϋπόθεση πάντα πως θα αφορά δικό μου στίχο. Με εκφράζει περισσότερο.

4.    Πως προέκυψε η συνεργασία με το ComedyLab;
Τα κείμενα που έγραφα πριν ξεκινήσω τα βίντεο, αλλά και τα βιβλία μου ήταν σατιρικά και κωμικά, οπότε αναπόφευκτα όταν σκέφτηκα να κάνω κάποιας αντίστοιχης μορφής βίντεο αποφάσισα να απευθυνθώ στο Comedy Lab για συνεργασία. Ήταν και είναι ένα πολύ ωραίο «δέσιμο» και δεν πιστεύω πως χωρίς τη δική τους υποστήριξη θα είχα αρκετά ισχυρό κίνητρο για να το κάνω.

Stella Karabakaki 2

 

5.    Τι να περιμένουμε από εσένα στο προσεχές μέλλον; Νέες εκπομπές ή καινούργια τραγούδια ίσως;
Και τα δύο! Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε κάποιες διασκευές αγαπημένων μου κομματιών στο κανάλι, ετοιμάζουμε και κάποια νέα κομμάτια σε δικό μου στίχο, και φυσικά βγαίνουν καινούργια  βίντεο συνέχεια – πλέον δύο ή και τρία κάθε εβδομάδα.

6.    Μιας και έχεις δημιουργήσει και εσύ τα προφίλ σου στο site της Promolyrics, πες μας δυο λόγια γι αυτό; θα πρότεινες σε κάποιον να κάνει το ίδιο;
Σίγουρα! Το site είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο και ήταν ένα κίνητρο για μένα να μαζέψω όλους τους στίχους από τα κομμάτια μου και να τους ανεβάσω ώστε να υπάρχουν κάπου όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν νομίζω πως αλλιώς θα έμπαινα στο τρυπάκι να το κάνω και πραγματικά είναι κρίμα να ψάχνει κανείς τους στίχους για ένα κομμάτι και να μην υπάρχουν πουθενά.

Added by

PromoLyrics

SHARE