Σεβασμός απο Αμερικάνο Rapper – Writer για το graffiti στην Αθήνα (BINTEO)

O Meyhem Lauren επισκέφτηκε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα για την προγραμματισμένη συναυλία του στο MODU. Έκτος από αναγνωρισμένος rapper είναι και graffiti writer. Τα σχόλια που έκανε για τo graffiti στην Αθήνα είναι προς τιμή των graffitαδων της Αθήνας και όχι μόνο καθώς λέει πως οι τοίχοι της Αθήνας είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι οι τοίχοι της Νέας Υόρκης!

Για όσους δεν ξέρουν τον Meyhem Lauren

O Meyhem Lauren, γέννημα θρέμμα του Queens της Νέας Υόρκης, συγκαταλέγεται στους λιγοστούς πλέον rappers που η μουσική βιομηχανία δεν μπόρεσε να αλλοιώσει. Εκπροσωπεί ένα είδος στο hip hop το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Από τις πιο καθαρές μορφές του underground hip hop, έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη θρύλων του είδους, όπως ο Dj Muggs των Cypress Hill, με τον οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ολόκληρο άλμπουμ μαζί, στη σειρά των albums του κορυφαίου παραγωγού VS. Κολλητός και δεξί χέρι του Action Bronson, έχει συνεργαστεί μαζί του σε αμέτρητα tracks, ενώ συμπρωταγωνιστεί μαζί του στη σειρά “Fuck That’s Delicious” του VICELAND, τηλεοπτικού καναλιού του αμερικανικού VICE. H λίστα με τις συνεργασίες του Meyhem Lauren ατελείωτη: Ghostface Killa, MOP, Kool G Rap, AZ, Large Professor, Cormega, Roc Marciano, Cappadonna, The Alchemist, J-Love, Dj Muggs, Sean Price και φυσικά Action Bronson, με τον οποίο συνεργάζεται στενά από το studio μέχρι τα παγκόσμια tours και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Μέλος της θρυλικής υποκουλτούρας των Lo-Lifes, o Meyhem Lauren είναι ένας από τους ιδρυτές του παγκοσμίως γνωστού graffiti crew Smart Crew, κομμάτια του οποίου βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ενεργό από το 1997 και έχει συνεργαστεί πλέον με τα ΒΕΤ Hip Hop Awards, Mass Appeal και DKNY. Ο κατά τα άλλα ακόμη νεαρός Meyhem Lauren έχει κυκλοφορήσει ήδη μπόλικα singles, EPs, ενώ από τις τελευταίες του κυκλοφορίες ξεχωρίζουν τα “Silk Pyramids” –ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε μαζί με τον Buckwild και ήταν όλο σε παραγωγές του θρυλικού beatmaker- και το πρόσφατο “Piatto D’ Oro” το οποίο κυκλοφόρησε από την Fool’s Gold Records.

Source: http://www.rapnroll.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF-raper-writer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-graffiti-%CF%83%CF%84%CE%B7/

 

Added by

PromoLyrics

SHARE