Unquantized Soul είναι ένα project το οποίο αποτελείτε από τους Yorgos Arabatzis & Othon Tzobras και φέρει το τίτλο ”Off The Grid”. Αυτό είναι το πρώτο realease από τους Unquantized Soul και αποτελείτε από 12 tracks.
1. Dub Your Eyes
2. This is all I got to say to you
3. Love Ya
4. Raw Cut
5. Fool to want you
6. Good Old Dayz
7. Cinephile
8. Tol
9. Howlin
10. Hit the Jack
11. Tribute to Nina
12. Outro in harmony

Μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια δωρεάν ακολουθώντας το link παρακάτω: http:// http://unquantizedsoul.bandcamp.com/releases

Added by