Πριν την έναρξη των blind auditions του The Voice η Έλενα Παπαρίζου εξηγεί στο TV έθνος και στον Αλέξη Μίχα γιατί δέχτηκε να πάει στο The Voice και είπε όχι στο Rising Star.

 

Από τις αρχές του καλοκαιριού φημολογείται πως έγινες «μήλον της Έριδος» μεταξύ των δύο talent shows, «Rising Star» και «The Voice». Είναι αλήθεια αυτό;

«Ισχύει πως είχα προτάσεις και από τα δύο όπως λες. Επειδή όμως είχα κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα, για την ακρίβεια δυόμισι χρόνια πριν, τη δουλειά στη Σουηδία, αρχικά δεν ταίριαζαν καλά οι ημερομηνίες. Ωστόσο, προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπήρξαν καθυστερήσεις στις ημερομηνίες έναρξης των ελληνικών προγραμμάτων και τελικά οι ημερομηνίες βόλεψαν. Νομίζω ότι ήταν μια κατάλληλη στιγμή για μένα το «The Voice». Δεν είσαι κριτική επιτροπή, είσαι coach. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αλλά για να βοηθήσω και να κατευθύνω τα παιδιά. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι πολύ συναισθηματικά. Και με τους συνεργάτες μου και με τις φιλίες μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Δένομαι με τους ανθρώπους, όχι με πράγματα. Είμαι πιστός φίλος.»

Ο λόγος λοιπόν που επέλεξες το The Voice από το Rising Star ήταν το coaching; 

«Όχι δεν ήταν αυτό. Βόλεψαν καλύτερα οι ημερομηνίες. Τα live στο Rising Star στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία παρά το ότι είναι σε αντίπαλο κανάλι – ξεκινούσαν νωρίτερα. Το θέμα είναι να περνά καλά ο κόσμος μέσω των προγραμμάτων που παρακολουθεί στην τηλεόραση.»

 

Source: http://www.zappit.gr/psychagogia/elena-paparizou-aftos-einai-o-logos-pou-eipe-ochi-sto-rising-star-kai-dechtike-gia-voice/684479

Added by

PromoLyrics

SHARE