Η ομάδα της Promolyrics καλώς ορίζει με ιδιαίτερη χαρά το radio Nowhere στη σελίδα της. Ας δούμε κάποιες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το NW radio.Όπως δηλώνουν οι διαχειριστές του RADIO NOWHERE, αυτό που τους οδήγησε στη δημιουργία του σταθμού είναι η αγάπη τους για τη μουσική. Επιπλέον σύμφωνα με τους ίδιους, η μουσική είναι ένα μέσο επικοινωνίας το οποίο σε βοηθά να μεταφέρεις τα συναισθήματα και τις εικόνες πολύ πιο εύκολα, ζωντανά και παραστατικά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο γίνεται μια προσπάθεια να συμπεριλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη μουσικής ώστε μέσα από αυτά να εκφράζουν όλους μας. Βασική προϋπόθεση για όλη την προσπάθεια τους είναι η αγάπη όλων μας για τη μουσική, η οποία αποτελεί τη κινητήρια δύναμη για να μπορούμε να συνεχίσουνε.
Σύμφωνα με τους συντελεστές του radio Nowhere “Ένα ραδιόφωνο δεν είναι μόνο οι παραγωγοί και η μουσική του αλλά και οι ακροατές του, για αυτό όλοι μαζί πάμε να γνωρίσουμε τη μαγεία της μουσικής, να θυμηθούμε παλιά αγαπημένα κομμάτια, να γνωρίσουμε νέα και να ταξιδέψουμε μαζί τους.”

 

Πως προέκυψε η ονομασία “Radio Nowhere”;

Το 2007 ο Bruce Springsteen  ή αλλιώς ” Το αφεντικό – Big Boss ” όπως τον αποκαλούν κυκλοφόρησε ένα single με όνομα “ Radio Nowhere “. Το συγκεκριμένο single περιλαμβανόταν λίγο αργότερα στον 15ο  δίσκο του με όνομα ” Magic “.

Απόσπασμα από τους στίχους:

I was trying to find my way home, But all I heard was a drone. Bouncin’ off a satellite Crushing the last long American night. 
This is radio nowhere. Is there anybody alive out there? This is radio nowhere. Is there anybody alive out there? 
I was sitting around a dead dial Just another lost number in a file. Dancing down a dark hole Just searching for a world with some soul. 
This is radio nowhere. Is there anybody alive out there? This is radio nowhere. Is there anybody alive out there? Is there anybody alive out there? 
I just want to hear some rhythm. I just want to hear some rhythm I just want to hear some rhythm. I just want to hear some rhythm.

 

O Bruce Springsteen μέσα από αυτό το κομμάτι ήθελε να εκφράσει την αγανάκτηση του για την εποχή στην οποία ζούμε η οποία μουσικά δεν έχει κανένα δείγμα αισθήματος, ποιότητας και κουλτούρας, πράγματα στα οποία είχε μεγαλώσει (δεκαετίες 60′, 70′, 80′ και 90′).  Συγκεκριμένα μας μεταφέρει σε μια βροχερή μέρα κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητό του προς το σπίτι του. Προσπαθεί να ακούσει λίγη ” αληθινή ” μουσική πράγμα το οποίο του είναι δύσκολο γιατί το μόνο που ακούει είναι ” άψυχα ” ραδιόφωνα τα οποία το ένα αντιγράφει το άλλο. Στο ρεφρέν απεγνωσμένος λέει ” This is Radio Nowhere, Is there anybody alive out there? | Αυτό είναι το ραδιόφωνο που δεν υπάρχει, υπάρχει κανείς ζωντανός εκεί έξω? ” καθώς και ” I Just want to hear some rhythm | Θέλω να ακούσω λίγο ρυθμό “.

 

Τέλος οι συντελεστές του radio Nowhere δηλώνουν:

Καταλαβαίνουμε πως η μουσική μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα και σίγουρα έχει διαφορετική σημασία στην ζωή κάθε ανθρώπου. Δεν έχουμε την πρόθεση να προσβάλλουμε ή να θίξουμε κανένα μουσικό είδος ή πρόσωπο. Γνωρίζουμε πως ο ρόλος μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και γι’αυτό προσπαθούμε να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε τι διαφορετικό. Ελπίζουμε να είμαστε μία ευχάριστη παρέα και σας ευχόμαστε καλή ακρόαση! 

 

Source: http://radionw.gr/thestation

Added by

PromoLyrics

SHARE