“Ήταν δύσκολο να την αποδεχτείς αλλά εύκολη για να πάρεις μία τέτοια απόφαση” είπε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή. 
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό “Celebrity” μίλησε η Δέσποινα Βανδή και είπε όλα όσα αφορά το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο. 
«Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Για τα τραγούδια όπου τραγούδησε είπε: «Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας».

Τέλος τόνισε: «Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

Source: http://www.protothema.gr/life-style/article/640836/despoina-vandi-gia-to-telos-tis-sunergasias-tis-me-to-foivo-itan-mia-polu-suneiditi-apofasi-/

 

Added by

PromoLyrics

SHARE