Ο Αντώνης Ρέμος μας μιλάει για τις κόντρες του με την Δέσποινα Βανδή και με τους άλλους coaches και για την ρόλο του ως κριτής. 
Απολαμβάνεις τον ρόλο σου ως κριτή στο «Rising Star»;

Περνάμε όμορφα στο «Rising Star». Για εμένα, το έχω ξαναπεί, είναι ένα πολύ έξυπνο και διαδραστικό παιχνίδι, αφού απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού για να εξελιχθεί. Έχει δράση, έχει αγωνία, έχει άμεσο αποτέλεσμα. Είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Σε αυτό τον στόχο επικεντρώνεται και η βοήθεια που τους δίνουμε με τις συμβουλές μας.

Στο «Rising Star» αναγκάζεσαι να κοντράρεσαι πολύ με τη Δέσποινα Βανδή. Ποια είναι η πραγματική σας σχέση;

Με τη Δέσποινα αγαπιόμαστε πολύ και είμαστε φίλοι. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Από την πρώτη μας γνωριμία πορευτήκαμε παράλληλα και πιστεύω ότι τα συναισθήματά μας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Για αυτό και ανέχεται και η ίδια τα πειράγματά μου.

Με τους άλλους δύο coaches; Τον Χρήστο Μάστορα και τον Κώστα Μακεδόνα;

Ο Κώστας είναι φίλος πολλά χρόνια, είναι ένας εξαιρετικός ερμηνευτής και ένα υπέροχο παιδί. Τον Χρήστο τον έχω γνωρίσει πρόσφατα, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα ταλέντο με μια υπέροχη φωνή και έχει αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά του. Με την εργατικότητα που τον διακρίνει, θα προχωρήσει.

Επειδή το παιχνίδι έχει και στρατηγική, πόσο προσωπικά το παίρνεις όταν ένας δικός σου παίκτης χάνει τη θέση του από έναν καλύτερο του αντιπάλου;

Σίγουρα στενοχωριόμαστε, αλλά δεν πρέπει να το παίρνουμε προσωπικά. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, δίνοντας μέσα από τη διαδικασία του τη δυνατότητα σε παιδιά, που έχουν κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για τη μουσική, να γίνουν γνωστά σε ευρύ κοινό.

 

Πηγή: Real

Added by

PromoLyrics

SHARE