18 χρονια KNKUC…Η ομάδα ενηλικιώνεται και ενώνεται για να το γιορτασει σε ένα live στην Αθήνα στο BUMS (Ακαδημίας 98-100)
Στην σκηνή του BUMS θα παρουσιαστούνε οι : ΘΥΤΗΣ, ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ, ΣΤΙΧΟΠΑΘΗΣ, JOHNIE B, ZOYΜΠΑΣ, ATΡΩΤΟΣ ΙΟΣ, VINE 95, BETO, NIGHTMARE & ΦΑΝΤΑΣΜΑ ενώ στα decks θα βρίσκονται οι: EMPNE, FROM DUST & o LIVAS.
Special Guest της βραδυάς θα είναι ο Cumblood απο τους Butchers Harem ενω το Οpening της βραδυας θα αναλάβουν οι Parannoia με τον ΚΛΝ (Πρώην Αρειανός).
Το Warm up θα αναλάβουν o Dj Eρπετό με τον Αlexdraw.
Λιγο πρίν το Live θα διεξαχθεί ενα εντελώς διαφορετικό Mc Battle με τον τίτλο “Οne on One” με τον πρώτο νικητή να διεκδικεί ενα τρόπαιο για την νίκη του που θα ανακοινωθέι μέσα στις επόμενες μέρες καθώς οι 3 κριτές του Βattle θα ειναι ο βετεράνος Ευθύμης (Α.Ε/Τerror X Crew), o Θύτης & ο Εmpne ενώ παρουσιαστής του Mc Battle θα ειναι ο Σεξπυρ!!!
Παράλληλα με το ολο event στην είσοδο θα υπάρχει και ένα κουτί στο οποίο θα μπορουμε να βάζουμε κάποιο παιδικό παιχνίδι που δε θέλουμε και στο τέλος της βραδυάς θα δοθούνε όλα με συνέπεια και κάθε σοβαρότητα σε παιδάκια άστεγων στο κέντρο της Αθήνας!!
Μέσα στο μαγαζί θα υπάρχει και ένα μικρό KNKUC shop με t-shirts,cds,αυτοκόλλητα κλπ!!!Ελάτε να το γιορτάσουμε όλοι μαζι γιατι το underground ηταν και θα είναι δική μας υπόθεση!

Added by

PromoLyrics

SHARE